Hopp til innholdet

DLX_Tag.png

shad_left

shad_right

facebook

instagram

Handlekurven er tom
Deluxe Music      Thorvald Meyers Gate 33A      Oslo
22 80 53 00
Mandag-Fredag: 10-18      Lørdag: 11-16

BOSS Katana Series Version 3

01.01.2019

Katana Version 3: Nye effekttyper, nye kontrollmuligheter i sanntid og stereoeffekter når du spiller inn via USB.BOSS Katana Series Version 3

Oppdateringen Katana version 3 utvider forsterkerserien Katana med enda flere allsidige funksjoner. Nye effekttyper innbefatter den legendariske Roland DC-30 Analog Chorus-Echo, den klassiske BOSS Graphic Equalizer og den uttrykksfulle 95E pedal wah, som gir ikoniske lyder som passer perfekt til Katanas Brown amp-karakter. I tillegg får du gjennom BOSS Tone Studio mulighet til å legge dine favoritt-parameter til knappene på frontpanelet for enkel tilgang, og å lage custom control assignments fra en tilkoblet expression-pedal. Når du spiller inn i en DAW via USB er det nå mulig å ta opp ekte stereolyd med Katanas mange modulasjons-, EQ-, delay- og reverb-effekter.

 • Katana Versjon 3 nye funksjoner
 • Effektvalg utvidet til 61 ulike typer, nå også med; Roland DC-30 Analog Chorus-Echo, BOSS GE-10 Graphic Equalizer og 95E pedal wah
 • Legg til de parameterne du ønsker på knappene på frontpanelet
 • Assignbare kontrollere for effektparameter fra opp til tre expression pedaler (koblet til via bakpanelet og/eller GA-FC foot controller)
 • Spill inn til en DAW med stereo modulasjons-, EQ-, delay- og reverb-effekter via USB

 

 

 • Med 50 watts effekt og en spesialtilpasset 12-toms høyttaler, leverer Katana-50 en rekke gig-klare lyder som kommer elegant gjennom i et hvert band-scenario.
  2259,- /stk
  (1807,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1050449
  På weblager. Lev.tid 2-5 dager Finnes i butikk
 • Med 100 watts effekt og en spesialtilpasset 12-toms høyttaler, leverer Katanta-100 en rekke gig-klare lyder som kutter fint gjennom miksen i ethvert band-scenario. Forsterkeren utmerker seg også for hjemmespilling, med et unikt, effektivt design og Power Control som gir inspirerende lyd, også når volumet er lavt. Katana-100 har i tillegg innebygget en mengde BOSS-effekter, som kan tilpasses dine ønsker, ved hjelp av BOSS Tone Studio editor software som er gratis. Og med forsterkerens mange minneplasser for lyder, kan du lagre dine favorittoppsett for forsterkerkanal og effektkombinasjoner, som kan hentes fram umiddelbart.
  3299,- /stk
  (2639,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1050450
  På weblager. Lev.tid 2-5 dager Finnes i butikk
 • Med 100 watts effekt og to spesialtilpassede 12-toms høyttalere, leverer Katana-100/212 en rekke gig-klare lyder som kutter fint gjennom miksen i ethvert band-scenario. Forsterkeren utmerker seg også for hjemmespilling, med et unikt, effektivt design og Power Control som gir inspirerende lyd, også når volumet er lavt. Katana-100/212 har i tillegg innebygget en mengde BOSS-effekter, som kan tilpasses dine ønsker, ved hjelp av BOSS Tone Studio editor software som er gratis. Og med forsterkerens mange minneplasser for lyder, kan du lagre dine favorittoppsett for forsterkerkanal og effektkombinasjoner som kan hentes fram umiddelbart.
  4619,- /stk
  (3695,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1051399
  Bestillingsvare
 • Katana-Head er kompakt og kraftig, og leverer den helt riktige rockelyden, med rik presence. Forsterkeren har i tillegg innebygget en mengde BOSS-effekter, som kan tilpasses dine ønsker, ved hjelp av BOSS Tone Studio editor software som er gratis. Og med forsterkerens mange minneplasser for lyder, kan du lagre dine favorittoppsett for forsterkerkanal og effektkombinasjoner, som kan hentes fram umiddelbart. Den allsidige Katana-Head er i tillegg utstyrt med en effektsløyfe og MIDI for integrering med avanserte oppsett, og har en praktisk innebygget monitorhøyttaler for å sjekke lyder eller øve uten kabinett.
  3750,- /stk
  3959,-
  (3000,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1051203
  Bestillingsvare
 • Det allsidige Katana Cabinet 212 er et høyttalerkabinett som er laget for er den populære gitarforsterkeren Katana-Head.
  3679,- /stk
  (2943,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1055400
  Bestillingsvare
 • Katana forsterkere har høstet anerkjennelse over hele verden for sin autentiske rørtone og følelse, innebygde BOSS-effekter og eksepsjonelle valuta for pengene. Flaggskipet Katana-Artist combo tar Katana ytelsen til nye nivåer, og tibyr alle funksjoner fra de siste seriene, sammen med mange forbedringer, skreddersydd for profesjonelle gitaristers behov. Utstyrt med en førsteklasses 12-toms Waza-høyttaler, halvåpent kabinett, nyutviklede forsterkerkarakteristikker og mye mer, 100 watts-forsterkeren Katana-Artist er et kraftverk av en lydmaskin for alle typer musikk, fra blues, jazz og country til de tyngste sjangrene innen rock.
  6199,- /stk
  (4959,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1055739
  Bestillingsvare
 • Møt Katana-Air, verdens første totalt trådløse gitarforsterker. Ved hjelp av banebrytende ny trådløs gitarteknologi utviklet av BOSS, gir Katana-Air deg frihet til å øve og jamme uten å måtte forholde deg til kabelkaos. Og siden den kan drives på batterier, er det heller ikke behov for å koble den til strømnettet, så du kan praktisk talt spille hvor som helst!
  4150,- /stk
  (3320,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1055740
  Bestillingsvare
Footer_logotypes

 

Produktet er lagt i handlevognen