Hopp til innholdet

DLX_Tag.png

shad_left

shad_right

facebook

instagram

Handlekurven er tom
Deluxe Music      Thorvald Meyers Gate 33A      Oslo
22 80 53 00
Mandag-Fredag: 10-18      Lørdag: 11-16

KRK

Mørk gråsort finish, avrundede kanter og gule høyttalerelement i kevlar – KRK-monitorer kjennes enkelt igjen på sitt utseende. Men utseendet er ikke noe mål i seg selv. Hele vitsen med designet er å få frem en så ren og ufarget lyd som mulig. Mange monitorhøyttalere er modifisert for å gi lyden en bredere og mer spatial karakter. Dette kan dog lede til negative bieffekter, eksempelvis når slike høyttalere brukes ved nedmiks, ettersom resultatet ofte tilpasses til den modifiserte høyttalerresponsen. Følgen blir at den ferdige miksen ikke låter naturlig i andre høyttalere. Med KRK-monitorer unngår du dette problemet. Ettersom deres lydgjengivelse er ukomprimert og "ren" låter det endelige mikseresultatet naturlig gjennom stort sett hvilke som helst andre høyttalere.

Aktive studiomonitorer med LF-element i Kevlar og 1” Silk Dome Tweeters. Serien bygger på samme design som KRK E8B Exposé og består av tre modeller: VXT4, VXT6 og VXT8. Den åpne og detaljrike diskantgjengivelsen gjør VXT-serien meget anvendelig i digitale audiosystemer med høy oppløsning. LF-elementene i vevd Kevlar med sine stive og lette koner gir meget distinkt og fyldig bass med lav forvrengning og diskantelementene har dome i ekte silke hvilket gir en klarere transientgjengivelse. Kabinettets buede sider og runde hjørner gir lav diffraksjon, hvilket gir en større ”sweet spot”. På baksiden finner man gjennomtenkte finesser som f. eks. beskyttelse for bryterne. Brytere for "Ground", "Limiter", "auto mute", HF og LF (VXT6 & VXT8). Samtlige modeller har balansert combo-inngang med XLR og balansert jack. Spesielt utformede K&M-fester for både vegg og stativ fins som tilvalg.

I mer enn 25 år har lydteknikere valgt monitorer fra KRK når de vil ha perfekt lytting ved miksing og mastering av sin musikk. Mer enn en million solgte systemer har gjort KRKs ROKIT-monitorer til de i særklasse mest populære i verden. ROKIT Generation 3 bygger videre på den kvalitet og ytelse som ROKIT står for. Uansett om du nettopp har satt i stand ditt hjemmestudio eller om du allerede har lagt tusenvis av spor; lytt på ROKIT Generation 3-serien og opplev en lydstandard og en presisjon som nok en gang garantert hever standarden.

KRKs Generation 2 RoKit-monitorer lar deg høre den rette miksen – de er nemlig designet for det spesielle miljøet i ditt studio, ikke bare for musikkforretningens spesialtilpassede showroom. RoKit-monitorene har buete sider og runde hjørner som nesten helt eliminerer forstyrrende refleksjoner og skaper en større sweet-spot for deg når du skal mikse. KRKs teknikerteam har justert frekvensområdet spesielt ut i fra de nydesignede kabinettene og har dessuten lagd nye elementer.

Generation 2 RoKit har aktivt delefilter og er bi-ampet, dvs. signalet deles opp med presisjon til bass- og diskantelementenes separate forsterking for å gi en eksakt lydgjengivelse.

KRKs subwoofere har lett avrundede kanter og et moderne utseende som matcher RoKit eller V-modellene. Forsterkeren har innganger for både RCA og balanserte XLR og jack. Elektronikken inneholder bl a en jordløftbryter og mulighet for, via fotbryter, å enkelt koble utenom bassen og HP-filteret. Integrert trinnløst lavpassfilter gir høyttaleren gode forutsetninger til å passe til høyttalere i både store og små studioer.

KNS-serien er ikke som hodetelefoner flest. Til forskjell fra "vanlige" hodetelefoner som leverer et avveid lydbilde for en fargerik musikkopplevelse er disse konstruert for å fungere mer likt studiomonitorer slik at man på en optimal måte kan høre hver eneste lille detalj i hele frekvensregisteret. De gir en naturlig og ærlig gjengivelse med et stort dynamisk område med ekstremt lav forvrengning som er konsekvent over hele registeret og de vil begeistre både lydteknikere, studiomusikere, produsenter mm.

Med komfort i tankene er KNS-6400 & KNS-8400 bygd av en lettvekts-stamme med lav masse, justerbart hodebånd og øreputene former seg langs brukerens unike hodeform hvilket gir forbedret lydisolering. Kabel, hode- og øreputer er utskiftbare for å sikre lang levetid. En myk bæreveske preget med KRK-logo følger med for f. eks. reisende teknikere.

Aktiv studiomonitor med kompromissløst design, både ved utseende og innhold. Tweeteren av aluminium/beryllium (AlBeMET) står for den eksakte og detaljrike diskanten, hvilket ikke minst gjør E8B anvendelig i digitale audiosystem med høy oppløsning.

V-Series 4 fra KRK representerer det aller siste innen høyttalerteknikk samtidig som de forvalter den arven som har gjort dem til bransjestandard i mange sammenhenger de siste 30 årene. V-Series 4 består av toveis, full-range-monitorer med profesjonell ytelse og presisjon for innspilling, miksing og mastering. Serien består av 3 modeller: V4S4, V6S4 og V8S4. Modellene har moderne klasse-D teknikk styrt av en avansert DSP som kontrollerer de lette men stive kevlarelementene som har gjort forgjengerne V og VXT til et selvfølgelig valg for mange brukere.

V-Series 4 bruker vevd kevlar til både bass og diskantelement slik at man får en jevn og fin overgang uten farging samt en bred, generøs sweetspot. 49 forskjellige EQ-presets gir overlegen kontroll over romakustikken samt at man har mulighet til å justere lydbildet etter smak og behag. Gitter følger med til samtlige modeller.

Footer_logotypes

 

Produktet er lagt i handlevognen