Hopp til innholdet

DLX_Tag.png

shad_left

shad_right

facebook

instagram

Handlekurven er tom
Deluxe Music      Thorvald Meyers Gate 33A      Oslo
22 80 53 00
Mandag-Fredag: 10-18      Lørdag: 11-16

Sterling By Music Man

Sterling by Music Man er det siste medlemmet i Music Man-familien. Dette offisielle varemerket inkorporerer de klassiske elementene som finnes i Music Mans gitarer og basser.

Fokus ligger på produkter av høy kvalitet i mellomprisklassen. Dette er mer overkommelige versjoner av Music Mans instrumenter som har et publikum både hos nybegynnere og den profesjonelle musikeren. Sterling by Music Man lover dyrt og hellig at de leverer et instrument som kommer til å møte alle dine forventninger og musikalske behov.

SUB-serien setter en ny standard når det gjelder kvalitet, pris og spillbarhet. Disse instrumentene sikter til de som skal kjøpe sitt første instrument men også til deg som kanskje er ute etter å komplettere ditt arsenal med ytterligere en gitar eller bass. Alle instrumenter er designet etter Music Mans original-instrumenter Stingray, Axis & Silhouette. Disse tre instrumentene brukes av mange av verdens mest kjente musikere og er nå tilgjengelig for deg som i framtiden også vil ha verdens scener som din arbeidsplass.

Gitarene i AX3-series baseres på Music Mans monstershredder Axis, en gitar som med sin unike kroppsform har blitt en klassiker i rock, metal og hardrockverdenen. Kroppen er i heltre og har en vakker lønnetopp. I kroppen sitter to stk high output humbuckere montert direkte i kroppen for beste tone. Disse styres av en 5-veis bryter som gir deg alle lyder du trenger, alt fra country picking til fet vreng. Halsen er i lønn og har akkurat som originalen en asymmetrisk profil som er lettspilt som få.

Stingray er en klassiker som er like selvfølgelig hos verdens bass-elite som ribbe på julaften. Denne bassen fins både som 4- og 5-strengs og har samme blytunge og spesielle sound som sitt forbilde. Mikken er en humbucker med aktiv preamp som gjør at du kan ratte inn alt fra aggressive rockesound til snillere jazz- og poplyder. Halsen er av rock hard maple og sitter fast i kroppen med seks skruer for optimal tone og holdbarhet. Søker du en bass som kan alt og som er solid som fjell så er dette bassen for deg.

AX Series

AX-serien gir deg alt en ekte shredder trenger. Kroppen er i lind med quiltet lønnetopp. Halsen er i lønn med gripebrett i maple eller rosewood. Halsen har 22 bånd og 25,5" skala og har akkurat som originalen en asymmetrisk form hvilket ikke bare gjør den bekvem å spille på men også gjør at den føles tynnere enn hva den egentlig er. Stemmeskruene er låsbare og stolen er en Music Man 25½"-skala Vintage Hardtail. Nytt for 2014 er at AX-modellene nå kommer med samme DiMarzio-pickuper som sin amerikanske broder. Sterling By Music Man gigbag følger med.

Sterling By Music Man LK100 er basert på Music Man Luke III men med en prislapp som passer flere lommebøker. Akkurat som originalen så har den en aktiv preamp som via en push/push-pot gir en skikkelig boost når det trengs. Halsen har samme lette ”V”-shape og radiusen er 12”, lettspilt og komfortabel men ikke for tynn. Mikkene er et sett Sterling By Music Man humbuckers. Stolen er en Sterling By Music Man-designet vintage tremolo som i kombinasjon med de låsbare stemmeskruene tillater alt fra små vibratoer til rene dive bombs. Leveres i en polstret gigbag.

Denne skjønnheten er basert på den Music Man BFR-gitaren som herr Petrucci har brukt de siste årene. Kroppen er av lind med en fantastisk vakker topp i flammelønn, ingen photoflame her nei! Halsen er av lønn med gripebrett i rosewood som prydes av JP's Signature Shield Inlays. Det matchende hodet har JP's signatur og låsbare stemmeskruer som tillater aggressivt vibmisbruk uten at gitaren stemmer seg om.

En meget etterlengtet gitar. Endelig fins Petruccis klassiske 7-strengs Music Man-gitar i en utførelse som passer alle lommebøker. Akkurat som originalen har den et stabilt og bra vibsystem, låsbare stemmeskruer og keramiske mikrofoner med usannsynlig mye guts.

Music Man Stingray er en av de store klassikerne i bassverdenen og nå får flere mulighet til å ta del i dette ikonet. Kroppen er i et stykke lett Swamp Ash, en utrolig tresort som gir en grom grunntone som egner seg utmerket til bass. Halsen er i lønn med gripebrett i enten lønn eller rosewood avhengig av finish. Mikken er en Music Man Humbucker med Alnico-poler, elektronikken er selvfølgelig aktiv. RAY-bassen fins både som 4- og 5-strengs. Sterling By Music Man gigbag følger med.

Old School så det holder. Classic Active-serien har alle de riktige spesifikasjonene som definerte 70-tallets Music Man Stingray. 2-bånds aktiv EQ, slab-kropp (ingen belly eller forearm-cut) og en vakkert gultonet lønnehals som kommer med gripebrett i enten rosewood eller lønn (avhengig av finish). Classic Active-serien har også fretless-modeller. Alle basser kommer med gigbag.

Footer_logotypes

 

Produktet er lagt i handlevognen