Northen Series

0 produkter

Tilbake till Hagstrom

Northen-series er først og fremst basert på svensk gitarkompetanse og design som går tillbake til begynnelsen av 1958. Instrumentene kombinerer tradisjonelt Hagström-håndverk med de siste mest sofistikerte produksjonsteknikker i en av de beste gitarfabrikkene i Europa. Det utmerkede pris-ytelsesforholdet gjør denne serien (med full produksjon i Europa) til en sann vinner. Når man velger en Northen-series gitar skaffer man seg ikke bare et førsteklasses instrument men også en del av svensk kulturarv og stolthet.

Når vi sier Hagström-sound så mener vi det. Dette framheves av lyden, spillbarheten, ergonomien og komforten. Foruten sammensetningen av Hagströms unike egenskaper og komponenter som f. eks. Hagströms unike stol, H-expander truss rod og gripebrett av Resinatorwood, så er kroppenes tresort nøye valgt ut for å møte kravene til både sound og vekt. Swede-modellen har kropp av 2-delt, bokmatchet ”A-Grade” afrikansk mahogni og Super Swede likedan, men med en ”A-Grade” lønnetopp, alternativt ”AAA-Grade” flammelønntopp.

Hagstr¨m har samarbeidet med av den kjente svenske ”pickup-guruen” Johan Lundgren (Lundgren Guitar Picups), der de sammen har designet og utformet en pick-up som perfekt kompletterer det naturlige Hagström-sound som instrumentet i seg selv leverer. Det følger med, til hver Northen-gitar, en Hag-case. Hagströms egen hardcase i klassisk design lagd for å tåle påkjenningene fra de aller tøffeste turneene.

Designteamet har lagt all sin pasjon i disse modellene der målet var å tilby deg en lojal følgesvenn på din reise gjennom livet. Allerede første berøring gir en umiskjennelig, autentisk karakter som gjør det vanskelig å la være å spille...