Gibson Pro Audio

0 produkter

Alle varemerker

Lester William Polsfuss, mer kjent som Les Paul, regnes i dag som en av de mest innflytelsesrike personer innen utviklingen av elektriske musikkinstrumenter og innspillingsteknikk. Han var en pioner, ikke bare med sin elgitar i heltre, men også en pioner innen flerkanalsinnspilling og ulike reverb og ekkoeffekter.

For å hedre Les Pauls kreativitet og pasjon for musikk har Gibson Pro Audio utviklet en serie med aktive referansehøyttalere av høy kvalitet som helt enkelt kalles Les Paul.

Uansett om du er lydtekniker, produsent, musiker eller en hengiven musikkelsker som ønsker en stor og eksakt lydopplevelse, så deler alle samme drøm: å ha en pålitelig referansehøyttaler som kan brukes både i studio og hjemme.

Les Paul-høyttalerne kombinerer en imponerende – men likevel perfekt – lydgjengivelse med den legendariske Les Paul-looken som forbindes direkte med Les Paul-gitarens tofargede og buede kropp.

Høyttalerne er produsert utelukkende med eksklusive og eksepsjonelle materialer; som karbonbelagte titandiskanter med diamantlignende egenskaper og basselement i karbon. Dette sammen med de kraftfulle og spesielt tilpassede sluttrinnene sikrer en meget ren og transientkvikk respons med et stort og imponerende headroom fra topp til tå.

Les Paul referansehøyttalere fins i tre størrelser og i flere klassiske fargekombinasjoner.